Uitleg Veiling

Voor deelname aan de veiling moet u een account aanmaken op deze website. Dit doet u met de  knop Aanmelden rechtsboven. Gebruik een geldig e-mailadres voor de bevestiging van uw aanmelding. Als u vorig jaar ook mee hebt geboden, dan kunt u met dezelfde inloggegevens ook dit jaar weer meedoen. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dat opnieuw opvragen via de optie Aanmelden (reset wachtwoord).

Ook dit jaar organiseren we weer een DNS Goede Doelen Veiling om geld in te zamelen voor het goede doel. Goede doelen zijn deze keer Stichting Mazingira en het educatieve project Het Nieuwste Bos.

Bieden van 4 tot 21 december 2017 Vanaf maandag 4 december kunt u via deze website bieden op de producten en diensten die de leerlingen en het team van DNS aanbieden ten gunste van de gekozen goede doelen. Op donderdag 21 december om 20 uur sluit de veiling.

Opbrengst van de veiling Na sluiting op 21 december ontvangen de hoogste bieders een mail. Hierin staat alle informatie die nodig is om via IDEAL uw bijdrage over te maken. Tijdens de kerstviering op school op vrijdag 22 december vinden diverse activiteiten plaats voor de DNS leerlingen uit alle leerjaren. Op deze dag maken we de totaalopbrengst van de veiling bekend.

Bezorgen van producten en diensten Als u een producten of dienst heeft gekocht kunt u via mail contact opnemen met de aanbieder. Deze staat bij de gegevens van de gekochte dienst. Zo kunt u direct afspraken maken over bezorging o of levering van de dienst.

 

Actuele bod: Dit biedsysteem is geautomatiseerd. Om het actuele bod te kunnen bekijken dient u te ‘refreshen’. Voor Windows: F5 & Mac: Apple + R